Stefania,fetita cu ochi de cicoare si zambet de inger

Este impresionant cata candoare se poate citi in ochii unui copil .Este impresionant zambetul .Este impresionant din toate punctele de vedere.Are inca trei frati mai mari .Mama ?O starpitura de femeie .O denaturata O depravata de ultima speta .Fiecare dintre frati are tata diferit .Traieste din alocatiile copiilor .Impropriu spus traieste ,deoarece banii se duc pe tigari ,pepsi si cafele .Doamna se respecta ! Doamna are ''stil'' si ''clasa'' ,nu munceste .Munca este pentru oameni ,nu pentru maimute .Copiii ?Nu conteaza ce mananca ...Copiii pot manca si de la vecini sau cui i se mai face mila .Astazi i-am dat ceva sa manance...am crezut ca se ineaca ,atat de repede inghitea . Probabil era nemancata de multa vreme . Am incercat sa o temperez  spunandu-i calm si zambind ca mancarea este toata a ei si nu i-o va lua nimeni M-a privit zambind,putin nesigura crezand ca este doar o gluma.Apoi a inteles .A inteles ca vorbesc serios .Ca nu o mint .


Stefania ,desi nu are o viata usoara ,zambeste ,canta si danseaza .Stefania nu uraste si nu invidiaza celelalte fetite cu rochii frumoase ,cu sandale scumpe ,cu codite prinse cu fundite ...Stefania a fost tunsa scurt deoarece asa zisei mame ii este lene sa o piaptane .

Este trist...Este trist ...Si totusi ea zambeste cu atata candoare .Daca vreti sa stiti cum zambeste un inger ,uitati-va la zambetul ei .
        

Comentarii