Cum sa ramai o vaduva decenta..?!-capitolul 1(continuare)


Cum trebuie sa se comporte o vaduva

    Vaduva ...Si nu vorbim aici despre o vaduva cu broboada de sub care se itesc fire de par argintiu ,cu reumatism in oase ce merge zilnic la biserica doar ca sa auda ultimile stiri locale si intre doua matanii si cadelnite mai tranteste o barfa cu suratele vaduve (sau nu) pe care le cunoaste de 6-7 decenii.. Nu... vorbim aici despre vaduva tanara.Vaduva tanara este zugravita in multe feluri.Vaduva tanara poate fi vazuta ca un pericol pentru cercurile de prietene cu barbati fustangii.Vaduva tanara poate fi vazuta ca un animal de prada iesit la vanatoare de cele mai multe ori.Ea,bestia cu straie negre a mai bagat un barbat in pamant.De ce nu ar mai face-o inca odata?!Vaduva tanara este ca magnetul pentru barbati fie ca sunt prieteni de familie,simpli cunoscuti sau complet straini .In mintea lor hasurata au impresia ca daca este singura poate fi si disponibila.De cele mai multe ori cred ca daca fac pe Don Juanii consolatori or sa aiba un mare premiu .Vor reusi sa i-o traga vaduvei intr-o fericire.Pentru  genul de barbati am un sfat .Sau doua?
  -Domnilor...vedeti-va de neveste,iubite,logodnice!Sau...varianta free : trageti-va o laba sanatoasa !Daca nu stiati nu veti nicio sansa sa ajungeti in chilotii mei.
    Dar sa ne intoarcem la ideea de baza.In urma parerilor colective despre vaduva ,femeia respectiva trebuie sa aiba un anumit comportament .O vaduva nu are voie sa iasa din casa decat daca merge la biserica sau la piata.S-a zis ccu viata sociala !Ce viata sociala ?Ce-i aia?Vrea sa socializeze?Sa socializeze pe facebook ! Astfel nu da nastere la barfe .In casa, chircita in fata monitorului nu o vede nici dracu ca sta de vorba si cu barbati .Vrea socializare ? Sa puna mana sa coasa un gherghef ...sa tricoteze un ciorap ....sa croseteze un mileu....Si daca nu ii este suficient ,sa mearga la vecina de la parter la o barfa si la un ghicit in zatul de la cafa.
In cazul in care vrea sa iasa la piata sau atunci cand merge la servici trebuie sa fie foarte atenta la modul cum vorbeste ,cum zambeste si mai ales sa fie atenta la pozitia corpului.Nimic din gesturile ei sa nu aiba de-aface cu senzualitatea si feminitatea.Daca ar putea sa se transforme peste noapte intr-o grobiana ar fi taman perfect.Asa nu ar da nastere la barfe de cartier sau de radiosant pe ulitele satului si nici nu ar atrage privirile vreunui mascul in calduri.
     Concluzia?Vaduva tanara trebuie sa fie un zombi .
 
    (va urma)
    
   

Comentarii