Cum sa ramai o vaduva decenta...?! -capitolul 1


        Cum se imbraca o vaduva

      A trecut un an de atunci...Iata-ma  vaduva ,singura,fara prieteni (ca astia s-au carat treptat si usurel )si fara idee despre ce as putea face mai departe la doar 39 de ani .Acum ce sa zic? Cum gandesc eu despre situatia aproape de rahat in care ma aflu ?Simplu .O sa incerc sa ma echilibrez ,sa-mi pun ordine in ganduri si o sa merg mai departe desi viata mea s-a cam dus dracului  si ce a mai ramas din ea trebuie sa fie linistita departe de cele lumesti (vezi dom'ne asa gandeam la vremea aceea).Sunt vaduva ,am doi copii ,pun cenusa in cap.
    Va intrebati cum trebuie sa fie o vaduva ? Nah !O vaduva trebuie sa fie in zdrente ,cu parul prins in coc de profesoara de pension ,fusta lunga pana la glezne...Neah ! Hai sa mai indulcim nitel. O vaduva trebuie sa poarte toale negre,sa-si prinda parul si sa se machieze intr-un mod cat mai simplu . Deh ! Asa zic canoanenele babatiilor de pe ulitele satului si cele ale suratelor lor ,mai elevate ( ca vezi dom'ne au lucrat la apaca in tinerete ) de pe scarara in care locuiesti .Chestia pare simpla si o s-o respect fara probleme .Imi plac toalele negre. Toalele negre pot fi foarte sexoase daca le pui pe tine intr-un mod ,,studiat,,.Regula de baza .Pe sub toalele negre trebuie sa pui tot timpul chilotei si sutien de culoare rosie .Nu cale-ar vedea cineva .Bine... sa fiu putintel corecta .Din sutien ar putea vedea ceva .O breteluta...o danteluta...Acum depinde de cat de decoltata sau transparenta este rochia sau bluza din dotare.Dar sa revenim ...Cum spuneam... nu ca le-ar vedea cineva dar iti dau tie ca persoana acea nota plina de culoare pozitiva .
       Ca sa nu ne mai invartim in jurul cozii si sa ocolim ...sa ocolim...(oricum tot in.....acolo nimerim !) si  sa facem matanii pe dupa visin ,toalele negre sunt al dracului de sexoase.Ah...sa nu uitam ciorapii....Ciorapii negri sunt misto rau..Si nu orice ciorapi .Personal ,prefer ci orapii cu banda lipicioasa sau pe cei ce necesita port-jartiera peste chilotei ..Stiti voi...chestia aia minuscula din danteluta prevazuta cu cleme de care se prind  marginile ciorapilor. Hmmm.....Ia imaginati-va ....Chilotei de un rosu purpuriu...peste ei port -jartiera din dantela neagra...ciorapi negri plasa sau cu flori....si asa putin colac peste veverita ,printre ele se zareste pielea alba ,fina,catifelata,calda...Drace! Mintea imi joaca feste ! Voua nu va este cald ? Hm! Efectul singuratatii bag sama ! In fine...sa trece la pantofi . Pantofii ! Pantofii sunt cireasa de pe tort .Pantofii trebuie sa fie inalti .Pantofii trebuie sa aiba platforma.Pantofii trebuie sa aiba toc stiletto .Pantofii astia fac toti banii .Pantofii astia ridica si incordeaza fundul ,picioarele se lungesc optic pana in gat si chiar daca ai doar 166 cm ,arati ca un fotomodel .
    Cum va spuneam...daca te duce bibilica poti arata grozav in negru fara sa atragi mania catelor barfitoare si decrepite .Poti trece pe langa ele fara teama ca te musca .Le saluti politicos ,le zambesti  si treci mai departe chiar daca auzi in urma ta:
 - Saraca fata...tzzz!!!tzzz !!vaduva asa de tanara,soro...Si are si doi copii...
  - Eteeee...lasa soro !Are Domnu' si pentru ea un plan .Sarmana fata ....Ii rau singura ,soro !
 Mergi mai departe.Zabesti .Esti politicoasa .Nu vrei sa intri in gura lor si sa-ti auzi vorbe .Nu...Esti vaduva ! Ai un statut social foarte pretentios de acum .
  

 (va urma)
         

Comentarii