Pitipoancele curg ,valuri

  In marele meu pelerinaj prin mall-ul de Cluj nu pot decat sta si admira promenada de pitipoance ,cocalari si jmenari riverani.De obicei ii admir si-i socotesc pe cei de capitala (care-s si multi al dracului ,ca ...de! e capitala si acolo-i epicentrul)
  Dar sa nu va imaginati ca-n alte zone ale tarii nu sunt ...Sunt!! Ohohoooo!!Si-s multi ...Mai multi decat oamenii seriosi si cu tinta precisa.
  Iaca de exemplu,mamicile care tocmai trec pe langa mine cu copilasi in carucioare .Ele au tinta precisa .Au fost la cumparaturi .Au traistile pline cu de toate....si-au scos copiii la o plimbare de mall... e treaba lor si in concluzie ,au treaba.
   (Aici am facut o pauza de vreo zece minute ,pen ca barmanu,adicatelea psihologul de serviciu tocmai a venit la mine si incerca sa ma descoase ,ce vanturi ma aduc prin barul respectiv si ce tot scriu ...raspunsul a fost sec :despre pitipoance si cocalari.A facut ochii mari si s-a indepartat.Scarba mai sunt uneori ,de ma minunez si eu .)
 Asa..sa ma intorc la subiect.Dragilor daca aveati impresia ca pitipoancele ,exista doar in capitala va inselati amarnic.Exista peste tot si sunt copii fidele suratelor lor.Aceleasi tate pe jumatate goale.Aceleasi gene false si epatante,buze tuguiate si date cu vasilina de parca au mancat oua in tigaie  ,aceleasi apucaturi.Rad zgomotos ,vorbesc cat le tine gura pentru a atrage atentia masculilor cocalari cu portofel doldora (sau nu.aparentele pot fi inselatoare.exista si cocalari parliti ) in cautare de aventuri .Ei cauta aventura ,ele cauta finantisti,ca doar este sezon de mers la mare ,la soare si alte chestii.
 -Barman!Martini ,omule !Cu siguranta am nevoie !Deja mi se face rau de la comentariile pe care le aud la cele trei dive-piti de langa mine.Al dracului bacalaureat !Al dracului sistem de invatamant universitar ,caci printre altele am aflat din comentariile lor ca sunt studente la management .Ma intreb ca tampitica...ce drac or managiui astea dupa ce-or sa termine ,,faculta,, (cuvant auzit la ele )?
  Nu-mi ramane decat sa spun :
-Doamne ai mila de noi si nu le catapulta prin guvern ,asa cum se intampla in ultima vreme.
Asa sa ne ajute ,Dumnezeu !

Comentarii

Trimiteți un comentariu