Masculul cocalar -megaprostie ,la cota 6000


   Dragii mei ,dragi ..N-am mai scris cam de multisor pe aici .Probleme,munci,alea alea...
Dara dupa cum se desfasurara faptele si intamplarile de fata imi veni chef da  chef sa va povestesc si domniilor voastre.
Cum va spuneam sunt deplasata intr-o anumita zona a tarii departe de civilizatie...aveti parolul meu!Parca aici s-ar fi crepat tava cu prostanaci si cocalari...
Bon...cum va spuneam ajung la punctul in care sunt cazata ,gajbita de munca precum Sisif cel blestemat de zei si intreb si io in stanga in dreapta personalul hotelului daca este goala terasa  ca as sede si io nitalus la aer curat sa ma racoresc cu un fresh de portocale ....Aici trebuie sa va mentionez ca terasa are si piscina si este taaaareeee racoare acolo ,apa fiind proaspat schimbata si rece ...si asa adie o briza piscinicola  racoroasa de numa!
Bon...Imi iau nelipsitul utilaj aitistic si fuguta la terasa la racoare...Imi pornesc scula,cer fresh-ul favorit imi aprind trabucul si-l savurez cu profund nesat....
Misto...Muzica buna...liniste...racoare...Scriu  si sorb din fresh....Sorb din fresh si scriu....Mvai !Misto !
Ehhh...dar credeti ca socoata de acasa (a se citi de la receptie ) merge cu aia din targ (a se citi terasa)?
Nooohhooohoooo!No!No!No!
Mai fratilor pe poarta gradinii aparu o turma de cocalari burtosi si jmecheri nevoie mare !Ii pusa dracu de se asezara taman langa mine in amaratul de coltisor pe care mi-l rezervasem doar pentru moaca si sufletul meu !Fir-ar ei ai dracu de dobitoci !!
 Si unde nu incepura astia sa rada ,sa behaie si sa cuvanteze cu injuraturi in graiul lor de dobitoace inevoluate pe scara lor descrescanda a evolutiei...Mai rau decat primatele din cea mai primata categorie.
Chemara prin strigate (mai mult semne decat viu grai ) ospatarita si-si trasara comanda nene!Si bere si vin ...si vin si bere....
Credeti ca scapai cu atata deranj?Neaaaa!!Se incinta fasolea in ei si le veni chef sa-si tranteasca burdihanele de casaloti in piscina cea albastra  si limpede ca cristalul !Credeti ca trecura pe la dushurile cu care este prevazuta piscina ?!?Nu! Antropoidele dreaq !Direct in piscina!Da.... direct in piscina,ca doara si aia e apa...Si de ce nu s-ar spala de jeg si transpiratie ( a se citi acid putric ) in apa in care mai intra si alte persoane?Ha?De ce?
 Ok...toate cum le randui soarta ...Asta este!Oricum nu folosesc piscina.Insa idiotii nu se opresc aici.Ii apuca saritul la trambulina .Va imaginati ce valuri si tsunami au iscat dobitocii?Mi-au stropit laptopul,m-au stropit si pe mine ....si mai erau si mandrii de ei.
Fir-ati ai dracu sedev-ar tratatia in gat !
Imi adun catrafusele si ma car in tacerea mea profunda si nervos bolborosind !
Asadar,seara ratata.Nervi si draci !

Hai va pupa Lolli !



by Aiana

Comentarii

  1. Imi pare rau ,Savoir ...dar...na !Cum spuneam exista multe specimene de genul.Si stai linistit...exista si femei de genul.:)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu