A naibii moda !!!

Cand vrei sa rupi gura targului ,renunti la haine sau hainele la tine? Nu stiu cum naibilui o fi corect....
Este si cazul lui Ashanti, numai ca ea a ales si goliciunea, si rochia. Ca doara ...fata desteapta este...Si unde este cel mai bine sa te afisezi asa? La un show fashion, bineinteles.Mvai !Pacatele mele !Ale mele ...da...ca poate la domni o sa le placa .
Cantareata a ales sa poarte pentru saptamana modei de la New York o tinuta total neinspirata. Aceasta a vrut sa fie o Pocahontas a timpurilor noastre, insa a  iesit Pokemon . Chestia aia care se vrea rochie ,este dintr-un material transparent  si acoperita doar in zonele intime ,asta asa ca sa nu faca apoplexie pubicul sau reporterii .
Imaginati-va ce figuri trebuie sa fi facut toti cei care au intrat in contact cu cantareata.Credeti-ma ca era ceva demn de vazut.
Ei uite chestii de genul regret eu ca nu pot vedea in direct .Tare mi-ar place sa pot admira fete cazute si barbati pe cale sa-si deie obstescul sfarsit ,la vederea unei duduite asa ,,infofolita,, din cap pana in picioare.

Comentarii

  1. Hainele sunt sa te apere de intemperii sa-ti tina de frig/cald/vant/ploaie ... noi oamenii tinted sa le atribuim si alte functii: impotriva goliciunii ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este By.Dar acuma ,na ! Se mai gasesc si alte chestiute...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu