Etichete

vineri, 4 noiembrie 2011

Interviu cu...canapeaua mov

Asaaa!!!Facui cafeaua,aprinsai trabucu si hai sub paturica cu piciorusele la foc....
Cum va zisai la 14:30,interviu care suna cam asa:manager locatie,bla bla,confidential.Ma pregatii la tol festiv,fustita ,,lalea,, cu cuta unica si un nastore mare in fata de culoare bruna deasupra de genunchi ,o camasuta verde de cocartz ,asa ca ochii mei (asta ca sa vorbesc in termeni fasionistici)cu un decolteu nici prea obraznic ,nici inchisa pana sub barbie ca pensionarele.In picioare cizmulite inalte cu croiala si toc finut .
Bonnn!!Plecai spre destinatie increzatoare si cu un ranjet larg pe mufa.Ehh!!Gasii cam greu locatia desi aveam ca punct de reper o cladire importanta a mandretei noastre de capitala.
Nu statui pe ganduri,intrai in cladire si direct la receptie.Acolo o juna frumoaaasaaaa si evident imbracata sexi rau.Ii spun ce vant ma belenghene prin partile locului si cu o voce calda senzuala si un zambet mai dintosat ca la reclamele la pasta de dinti, ma invita sa sed putintel pe canapea ca domnu patron este putin ocupat cu un client.
Sezui cumintica cu manutele in poala ca la gradinita si incepui sa ma holbai pe pereti.Pe pereti afisate niste postere cu domnisoare foarte sexoase destul de sumar imbracate.Hmm!!Ma gandeam io o fi vun studio foto,ceva reclame la sapun si sampon ....Stand io ca matracuca iaca numa ce apare o duduita faina,lunga-n craci de brateta cu un domn bine facut .Il duce duduita pe asta la iesire si dispare pe unde aparuse.
- Ehhh !!Zic io vun sef ceva...Duduita-i secretara.Mai stau eu ase vo zece minute plescanind limba dupa o tigara si schimband zambete ,,blend-a-med,, cu duduita receptionera.In sfarsit ii suna telefonu se indreapta sprea mandea si cu voce ciripita ma invita s-o urmez.O urmez pe demoazela dupa dara de parfum ,ajungem in fata unei usi si ma pofteste elegant ianuntru.Intru dragelor si dragilor,in timp ce donsoara in cauza inchide discret usa in urma ei. Vaz in spatele unui birou masiv un domn dragut de o varsta mai mult decat venerabila.Se ridica musiu in intampinarea mea.Dam mana si ma invita sa iau loc si sa ma fac comoda.
Ma asez ca tuta pe scaunul cel de piele si domnul zice:
-Aaaa, nu sumpa doamna,dati-va haina jos ,este cald aici si afara frig.Ei ,zic batranelu grijuliu sa nu care cumva sa raceasca candidata.
Dau haina jos in timp ce asta se ridica de la birou si vine langa mine.Ma masoara de sus pana jos ca pe calu breaz in targ si zice:
-Bun !Apoi se intoarce la locul lui.Io confuza si mofluza incep a ma gandi ca mnealui e dus putin cu pluta pe rau la vale.
Ma asez iar pe scaun si ma uit tampitica la musiu.Care nici n-o ia nici n-o pune zice:
-Din cate vad e bine .Foarte bine !si incepe cu intrebarile de rigoare ale unui interviu.Marketing,management si alea alea.Io ca o profesionista raspund fara sa clipesc tot ce am invatat atata amar de vreme despre aieste treburi.La un moment dat se opreste ,se uita lung la decolteul subsemnatei si zice:
-Daca va hotarati si colaboram trebuie sa purtati decoltee mai obraznice ca aveti tzatze albe si frumoase.
Mai fratilor ,cand l-am auzit mi s-a oprit respiratia si ochii mi-au sarit din orbite rostogolindu-se pe su birou aluia...M-am rosit ca sfecla la mufa si am inceput sa ma balbai ca o tanta.Asta calm incepe sa-mi explice ce treaba as avea eu de menegiuit prin partile locului.Vine spre mine ma ia de manuta si ma ridica in picioare indreprandu-se cu mine spre o canapea pe care io acu o vad.Sa-mi sara ochii din cap inca odata!!Melcule!!!Am vazut cea mai mov canapea pe care mi-a fost dat sa o vad vreodata.Ne asezam noi pe canapeaua cea mov si incepe mnealui sa-mi explice ca este un salon de SPA cu masaj erotic ,si ca dumnealui are nevoie de o duamna cu experienta in management,ofcors, care sa-l menegiuiasca cu ,,mana de fier,,.Drace!!!!Imi venea sa fug cu primu tren spre casa dar imi era ca ma fac de cacao plus ca in tartacuta mea nu se derula decat canapeaua cea mov a defunctului nostru ,,salon varzesc si mov,,     
Inconstient ma umfla rasu.Acu vine randu astuia sa ma priveasca ca pe una de la Marcuta.Incerc sa-mi revin tusesc imi dreg glasul si-i spun ca este o imensa cotitura in viata subsemnatei dar ca tinem legatura si daca ma hotarasc sa menegiuiesc taramul cel de vise il anunt negresit...Ma ridic de pe canapeaua cea mov care-mi bantuie creieru, imi iau catrafusele si cu un ranjet tamp pe fata ma car cu cea mai mare viteza,lasandu-l mai mult decat blocat.
So!Am invatat o lectie.Sa nu mai raspund la apeluri confidentiale.  

scris in ,,povesti la gura sobei,, pentru  verze.ro

2 comentarii:

  1. Interesanta povestire!Ar fi fain de stiut daca aceasta chestie i s-a intamplat "pe bune" cuiva...Oricum,a fost o reactie cel putin ciudata,din partea "catindatei" din poveste!

    RăspundețiȘtergere

Ce mai gasim prin groapa cu mocira

Ne scufundam din ce in ce mai tare.Ne scufundam in ditai haul plin de mocirla puturoasa.Nu avem puterea sa iesim din ea.Ne multumim sa ne la...