Recenzie cu muci si Ţeva


Mno ,și cum vă spuneam ...mare eșec!! Ma alesăi cu câteva înfrângeri de zile barosane.... De vo săptămâna imi tot ling cu stoicism rănile. Ce de o săptămâna!!! Parca nu s-ar mai ispravi ale probleme! Ba gripă...ba sunt obligata sa renunț la iubirea vieții mele (nu știțti despre ce vorbesc,ai?)... Acum colac peste pupăza mă dă de pământ și de toți pereții diva ariană care stie cu siguranță ce drac ii ăla ,,verde de cocârț,,.

Ehhh!! Mă târăsc eu acasă ca o biată râma dupa marea înfrângere,mai bocesc pe bătătură vo juma de ceas apoi mă hotărăsc să mă cocoț in vârful patului să-mi ling rănile la un muvi.Zis și făcut! Îmi iau sulu de hârtie Țeva (că altceva nasul meu cel roșu și nesecată sursă de muci nu mai suporta)telecomanda și up in pat!

Butonez...butonez...și iaca mă hotărăsc să mă holbăi ca o ciumăfaie mucioasă și plângăcioasă la ,,Saga Amurg-Lună Plină,,  sau  ,,Noua,,? deși am mai văzut-o o data. Bun și siropos ,cadreaza perfect cu starea mea.
Booonnn!!! Fimul deruleză...io-mi suflu izvoarele năvalnice de muci....coșul de hârtii se umple...mai și bocesc... Deși acum să va spun drept nu mai știu care-i cu adevărat cauza.Filmul sau nervii mei? Totuși încep să-mi pun întrebări asupra filmului și nu mă pot opri să nu fac o recenzie in stilul meu ciofesc.
Oameni buni, fătuca asta cea gălbicioasă,Bella,o știți ,are parte doar de iubiri de astea nașparlii rău. Întâi individul gălbicios și sugător de sânge,iar acum colac peste coțofană i se pusă pata pe individul blănos si plin de pureci. Să dea toți dracii !! Ba încă o pusă Sfântul Sisoie de-și cumpără doo motoare vechi și rablagite ca să-l puie pe ăla blănos la treabă ca să-i crească ei adrenalina . În film zice că de la viteză ,da io bănuiesc că de la bicepșii și tricepșii blănosului... Să mai spună careva că gagicile din filme sunt deștepte și știu ce vor de la viață!
Bon! Lucrurile nu se termină așa . Altă tipă gălbicioasă vede cu puterile ei vizionare pe una Victoria care ba apare ba dispare (un soi de cucu-bau!) apoi pe micuța gălbicioasă care se aruncă de pe stânci în spumele mării înspumate. Dar stați așa! Tipa nu moare că apare din spațiul forestier ,,Mister Sac de Pureci,, și o salvează sub privirile roșii de furie ale numitei Victoria.
Acuma domnișoara cea cu vizionările vede alta. Alt drac!! Individul gălbicios ce furase inima Bellei vrea să se sinucidă! Daaa!!! Să se sinucidă,auziți voi? Pe undeva prin Volltaria. Nuș cum drac de nu fu în Transilvania ,că acolo este regatul  vampirilor de când lumea și pământul. Măi fraților!! Ce-i cu lumea asta? Nici vampirii nu mai sunt ce erau odata! Păi vampir te numești tu,când vrei să te sinucizi?

În fine,trec peste bătălia lu ăla gălbiciosu cu alte personaje gălbicioase de rangă înaltă ca să nu vă plictisesc cu amănunte inutile. Într-un final ăștia ajung cu bine acasă toți trei ,cer votul clanului sugător de sânge ca duduia gălbicioasă să devină și mai gălbicioasă,ăștia aprobă ,lucrurile revin la matca lor. Dar nu fără o mică și inocentă înfruntare între sacul de pureci și fericitul gălbicios.
Acu vă las cu bine să citiți că io tre să-mi suflu mucii ce stau atârnați de nasul meu ca țuțurii la streașina casei.
Hai să ne auzim cu bine!




scris pentru verze.ro

Comentarii

Trimiteți un comentariu