Etichete

joi, 27 octombrie 2011

Omul Negru si Bau Bau

   Dragilor cum va spuneam a trecut viata pe langa mine si nu stiam cum arata Omul Negru si Bau Bau.Pana azi cand ma dusai in vizita la o amica...Toata copilaria mi s-a spus ca de nu-s cuminte vine ba Omu Negru ...ba Bau Bau ...Ehhh!!si io credeam.Va spun sigur  asta,desi nu am stiut niciodata cum arata si mi-i imaginam in diverse moduri care mai de care mai monstruoase.Cum va spuneam ma dusai la amica asta a mea.Tipa are o copilita de vo 4 anisori asa.O zgatie de fata,pusa mereu pe dracii si pe boacane.
 In fine face asta o cafeluta ,ne asezam la o sueta ca fetele in timp ce copila se juca la ea in camera.Dupa vo juma de ora asa vine si ma cheama sa-mi arate nu stiu ce jucarea de-a ei.Si cum insista cu foc si nu puteam sa o refuz, ma duc.Intru in camera si ce credeti ca-mi sare in ochi?Ditai posteru pe perete .In el doua personaje mai mult decat malefice ale istoriei omenirii.
 Acu stau si ma gandesc ca s-o fi prostit amica mea si a dat in chestii comuniste din cauza vremurilor .Dar de ce sa puna posterul in camera copilei?O intreb pe aia mica cu ocolitele...
-Vai ce tablou frumos,cine-s nenii aia ,stii?
La care aia mica sare si spune....
-Omu Neglu si Bau Bau !Mi i-a pus mami sa ma vada cand fac plostii.
- Aha!Si care-i Omu Negru? intreb eu un strop mai dumirita.
-Ala cu mustata ,zice copila zambind.
Pe deplin lamurita ma uit la jucareaua ce voia sa mi-o arate ,ii ascult in liniste vorbele peltice si nu pot sa nu ma gandesc ce desteapta-i amica mea.A reusit sa raspunda la intrebarile tuturor copiilor in legatura cu infatisarea Omului Negru si a lui Bau Bau.Acum cum i-o fi trecut prin cap asta....naiba stie?!Dar eu cred ca a brodit-o bine.
  

2 comentarii:

  1. :)))) foarte tare. povestea asta mi a amintit de mine cand eram mica si de mama. aveam in sufragerie doua mini statuiete, a lui goethe si a lui schiller, si mama a gasit de cuviinta sa mi spuna ca ei sunt gogoroiu si bau bau,si daca nu sunt cuminte au ei grija de mine. dar exemplul prezentat de dv e mai ...impresionant :))

    RăspundețiȘtergere

Ce mai gasim prin groapa cu mocira

Ne scufundam din ce in ce mai tare.Ne scufundam in ditai haul plin de mocirla puturoasa.Nu avem puterea sa iesim din ea.Ne multumim sa ne la...