M'Doamne!!! Vreau si eu un pompier!:D


Erou salvator, barbat protector in toate ocaziile, dotat cu un fizic bine pus la punct, sunt cateva dintre caracteristicile unui pompier, cu o meserie al naibii de sexi...
Pompierii ocupa un loc de cinste in topul fanteziilor erotice feminine, alaturi de medici (in mod special prototipul lui doctor House ,ah  doctor House!!!), politisti, instructori de fitness, si alte specimene ce-ti  clatesc retina plictisita.
Se stie clar ca femeile nu se mai lasa cucerite acum doar de aspectul fizic, al sportivilor, ci vor in plus ca barbatul sa fie dispus sa infrunte pericolul pentru a salva victima. Fie ca este vorba de o pisica ramasa in copac sau de o doamna blocata in lift.Fira-ar al dreaq !Vand casa si ma mut la bloc sa am sansa sa ma blochez in lift.Dar stai asa.....nu merge chiar asa simplu ....Mai intai tre sa-mi uit claustrofobeala...Nohoohoooo!!!Mai intai ii chem sa ma convinga sa ma urc in lift.Cum altfel?
 Cu siguranta un pompier are mai mult sex appeal decat angajatul unei banci, avand in vedere ca nu are prea mult farmec un barbat care sta toata ziua intr-un birou si numara bani.Poate numai daca-i numara pe-ai lui ,si sunt si multi la numar.Phiiii!!!!Doar asa !
 Asta-i parerea unor studii facute pe doamnele din Marea Britanie si cred ca si in Zimbabwe daca s-ar face studii tot pompierii ar fi sexosii anului.
 Drace!!!Cine sunt eu sa le contrazic pe doamnele britanice??Neaaaa!!Intru totul de acord cu ele.

Comentarii

  1. Cu un pompier ca si cel din foto,nu e de mirare ca studiul a iesit cum a iesit!Sa nu uitam ,totusi ca e o poza ...artistica,as zice chiar bine ”ajustata”! Asa ca mai priviti si la muritorii de rand....Posibil sa aveti surprize placute!

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim,studiul facut pe doamnele din Marea Britanie este foarte interesant si amuzant.Crede-ma ca oamenii obisnuiti sunt mai periculosi decat pompierul sexi din imagine.Pe el il privesti,eventual faci o remarca mai zapacita.Lui nu-i pui sufletul pe tava cum se intampla cu un om obisnuit.
    Si da ,poti avea surprize dar neplacute.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu