Etichete

marți, 18 octombrie 2011

Cica io-s de vina....Mai fratilor aseara o facui iar de oaie...As fi facut-o si de berbec dar inca nu ma tin balamalele de la raceala.
Stiti mingiutele alea gumate pe care le castigi cu fise de pe la aparatele puse pe la intrarile din hipermarketuri???
Ehh!!Aseara ma jucam cu una...O tot tranteam de gresie....Mingiuca sarea in sus ....Io amuzata,dadeam din ce in ce mai tare ...Mingiuca tot mai sus si mai deviata de la traseu...Ce-mi vine ,dau tare si cu sfortza,mingea zbang pe un dulap ,pe dulap niste sticloante ,sticloantele buf se rastoarna in clinchete infernale .Una dintre ele cade direct pe salele lu colegu de apartament,care toca niste ceapa ,ca fiind bolnava face pe bucatarul de doo zile.  Nu va imaginati ce moaca a facut!!!!!I s-a oprit respiratia si i s-au bulbucat ochii cat sarmaua!!!
Sfinte Sisoie ce moaca a facut!!!!Ziceai ca-i posedat!!!Imi venea sa-l exorcizez!!!!Sa-i dau cu crucifixu in tartacutza si sa-l stropesc cu apa de-a sfintita...Scotea bolboroseli pe gura si facea spume ca al mai vajnic detergent .
M-a inspaimantat nu alta!!!Acu ce sa va spui??Nici nu stiam ce drac sa fac !Sa sun la 112 sau sa chem un popa sa-i citeasca din Sfanta Scriptura....Noroc ca si-a revenit singurel ca pe mine ma podidise hizleala.....

by Aiana

3 comentarii:

  1. Am dat share link-ului cu articolul pe grup.
    Getix

    RăspundețiȘtergere
  2. k...pe pagina mea nu poti?nu-ti da voie sau cum?pe pupaceste Lulu!mmoaahhhh!!!!

    RăspundețiȘtergere

Ce mai gasim prin groapa cu mocira

Ne scufundam din ce in ce mai tare.Ne scufundam in ditai haul plin de mocirla puturoasa.Nu avem puterea sa iesim din ea.Ne multumim sa ne la...