Cum ar fi daca???????

      Astazi savurand cafeaua de seara (ca la mine exista si de seara),ma gandeam ca daca tot ne purtam ca in epoca de piatra ar fi interesant sa si traim in ea.Da....Interesant rau....Sa o luam pe etape
1.Unii dintre noi deja scot urlete nearticulate ca in preistorica vreme.Deci ne-am adapta imediat limbajul la o astfel de situatie.
2.Unii dintre noi nu cunosc deprinderea aia grea si istovitoare cu apa si sapunul numita dus.
3.Unii dintre noi imping, injura si te calca pe coada de cate ori au ocazia ..la metrou,in hipermarket,la cinema...
4.Unii masculi sunt atat de bine adaptati si au gesturi atat de frumos conturate pe epoca de piatra de te lasa masca.De exemplu scarpinatul la pretioasele bijuuri.Vad asa des gestul de nu mai stiu ce sa cred.Fie ca este la semafor fie ca-ti  astepti randul la UPC sa platesti abonamentul sau la farmacie sa cumperi o amarata de cutie de ceai.Acum intrebarea mea este...ce dracu-i asa important sa le tot pipaie?Este un fel de asigurare ca mai sunt acolo??Le este teama ca au disparut de la scara blocului pana la birtul de pe colt??Mvai!!Ar fi un adevarat dezastru!!!
5.Unele doamne/domnisoare  se simt asa de bine sa vorbeasca in gura mare in mijlocul strazii :
-Faaaaa!!!Ai zis ca treci pe la mine fa!!!
-Da-te fa in ..biiiipppp,,mea (ca si cand ar detine asa ceva) n-am avut timp fa!!!!Da las ca trec saptamana viitoare!!Si discutia continua pe respectivul ton si mai este si insotita de gesticulari largi.Daca ai toate tiglele pe casa stai cat mai departe sa nu primesti vreo gesticulatie ratacita in nas.
 Ehhh!!Dar tot eu ma gandesc ca ar fi frumos rau.Si aici va zic ca ar fi cateva etape interesante...
 1. Am scapa de grija shopingului de haine la moda.Toata lumea ar purta piei sau pielea goala.Hai ca ar fi interesant sa pui pe langa tine nescai piei.Ar fi simplu ca ,,buna ziua,,.Belesti capra vecinului la propriu si-i iei pielea si ti-o pui fain pe tine.Am zis capra ca brontozauri nu mai sunt.Au murit de mult.Mai gasesti cate un dinozaur ratacit prin politica,dar pe ala n-ai cum sa-l belesti de piele ca este protejat de lege.
2 Doi.....ar disparea facturile!!!!Nu am mai avea facturi de platit ,nene!!Adio cozi!!Adio scormonit in portofelul in care pe la jumatatea lunii in colo nu vezi decat molii ....Adio rate la banca!!Nu tu nevoia de benzina.Stim cu totii ca masinile din epoca de piatra merg ,,perpedes,,.


3.Avantajul disparitiei gatitului.Dai la cap unei vacute si o mananci in stare naturala. Te mai alegi si cu pielea sa faci mocasini de iarna la toata ginta.
4.Ar disparea ,,celula ,, aia de baza a societatii  care este al naibii de instabila.Azi e intreaga dupa trei luni de la nunta se divide.Ar fi mult mai simplu.Iei masculul de par,dupa ce eventual i-ai tras o maciuca dupa ceafa ,il duci in intimitatea pesterii tale ,recoltezi ,,mormolocul,, ce asigura perpetuarea si-l trimiti la cules de poame la final.Hmmm!!!:D
5.Cinci ar fi urmata de sase,sase de sapte....si uite asa as tot scrie ,as tot scrie...
Dar va las si pe voi sa-mi plasati argumente si idei despre traiul in ,,epoca de piatra,,....

by Aiana

Comentarii

Trimiteți un comentariu