Prostitutia cea mai veche meserie

  De ieri seara sunt bombardata pe un anume site de socializare cu mesaje care ma indeamna sa dau like la nu stiu ce petitie impotriva legalizarii prostitutiei.Uite ca nu dau !
  Inca de pe vremea romanilor exista prostitutia si era recunoscuta ca o meserie.De-a lungul vremii a facut parte din existenta oamenilor.Francezii popor finut au avut-o si la curtea regala ,doar ca le spuneau curtezane .Si credeti-ma uneori curtezana favorita avea influenta si in politica si in guvernarea tarii.Tot francezii au daruit istoriei cel mai celebru bordel ,care a inspirat multi scriitori,scenaristi si regizori ,Moulin Rouge.
   Eegantul si fascinantul bordel a fost o adevarata sursa de inspiratie pentru celebrul pictor Toulouse-Lautrec.Nascut cu o diformitate fizica grava,acesta a gasit dragostea mult ravnita printre frumoasele prostituate frantuzoiace .Pictorul a trait si si-a desavarsit  arta in camerele cu felinar rosu la usa ,renuntand la familie si mutandu-se definitiv la Moulin Rouge.
  O alta celebritate care a crescut si a trait printre femeile de moravuri usoare este Edith Piaf.Daca nu stiati ,aflati ca celebra cantareata a fost crescuta de bunica ei Madame Louise proprietara unui bordel de pe strada Villette.
     Asa ca,cine sunt eu sa ma opun legalizarii prostitutiei?Nu va suparati dragilor dar sunt PRO!
  Prostitutia exista in Romania si este practicata in cel mai mizer mod cu putinta.Lasati domnilor si doamnelor guvernul sa adune fetele astea de pe drumuri si sa le dea posibilitatea de-a avea carte de munca si o pensie maine poimaine.

  Nu va mai vorbesc despre faptul ca rezolvarea acestei probleme ar reduce cazurile de boli transmisibile prin contact sexual ,ar oferi siguranta acestor femei care va asigur nu practica aceasta meserie din placere ci doar pentru ca este singurul lucru care le aduce o paine pe masa. Ar reduce numarul abuzurilor si al traficului ale caror victime sunt,ar reduce numarul violurilor si multe altele.
  Ce vi se pare asa grav ?Cu ce va incurca pe voi restul cetatenilor onorabili legalizarea prostitutiei?Este doar o meserie.Nu uitati ca Maria Magdalena a fost prostituata si Isus i-a dat mana si a ridicat-o din tarana...Cu ce sunteti mai presus de Isus?Daca Isus a acceptat,cine sunteti voi sa refuzati?
  ,,Cel fara de pacat sa arunce primul piatra!,,

Comentarii

  1. Corect.Daca nu va fi legalizata prostitutia, tot nu va disparea, asa ca stati linistiti.
    Banuiesc ca femeile sunt mai inversunate impotriva legalizarii. Barbatii tot se duc la prostituate indiferent daca sunt intr-un bordel sau le salta de pe strada. Asta e realitatea si e timpul sa fie acceptata. Totusi traim intr-un secol...parca secolul 21...nu? Mai e vremea aia in care prostituatele erau batute cu pietre in centrul orasului?

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai mai, prostitutia e legala de mult timp. Sunt atatea femei al caror singur scop in viata e sa gaseasca un barbat cu bani... Aia nu e tot prostitutie? E valabila si varianta cu barbati in cautarea femeilor cu bani, dar proportiile sunt mult diferite...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu