L-am inteles pe Picasso!!

  Dragii mei,de-a lungul vietii ai ocazia sa intalnesti si sa cunosti mii de oameni.Dar ce spun eu?Poate zeci de mii...Atat de multi cat pot incape intr-o viata.Inca ma mai minunez dar va spun ca nu seamana unul cu altul nici macar putin.Si nu vorbesc de infatisarea fizica.Vorbesc aici despre caracter ,despre trasaturile psihologice.  In viata dai nas in nas cu oameni buni,oameni rai,oameni nebuni,oameni frumosi,oameni urati,oameni hidosi,oameni destepti,oameni prosti,oameni cu caracter ,oameni fara caracter,oameni frumosi dar rai,oameni urati dar buni,oameni si frumosi si buni (foarte rar) .Inca ma mai minunez de complexitatea ,,omului,, dar am tras o concluzie.Daca dai peste oameni urati ,prosti si fara caracter ....fugi cat te tine aparatul locomotor.
  Omul fiinta superioara -omul fiinta cea mai complexa si periculoasa care populeaza planeta.Omul propriul lui dusman si eventualul tau dusman.
  Omul a creat de-a lungul timpului opere ,omul a inaltat biserici,omul a inaltat megaconstructii ,omul a atins Luna .Dar tot omul a declansat razboaie mai mari sau mai mici.Tot omul a distrus ceea ce singur a creat.
 Abia acum inteleg ce a vazut Pablo Picasso.De fapt el nu a pictat niciodata un portret.El a redat pe panza potrete psihologice.
 In fine ...nu ma luati in seama.Stresul!

 by Aiana

Comentarii