Aroganta masculina

   Ati stat vreodata de vorba cu un barbat despre diverse,nimicuri,maruntisuri,cotidian?Sunt sigura ca da.99% dintre voi au trecut prin asta.
   Ei uite ca mi s-a intamplat si mie...Daaa!Serios!Totul a fost in regula.Maruntisurile erau bine venite,se discuta usor comic fara alte ifose.Linistit,relaxant nimic nu tulbura discutia,aveai impresia ca tratamentul acela usor misogin nu are ce cauta aici.
    Dar nu fu sa fie asa...Nop!In momentul in care vrei sa spui ceva,ca vrei de fapt sa spui  anumite lucruri intr-o anume maniera,ca vrei sa exprimi  aceste lucruri usor frivol ,doar ca este o masca....buffff! explozie.Balonul de sapun s-a spart.Brusc devii tampitica .
    Caracterul universal valabil al barbatilor iese la suprafata.Superioritatea masculina da pe din-afara.Esti facuta sa intelegi subtil ca inteligenta ta este liliputana si ca ai mai avea si atitudine de pitipoanca.
 Oleleeee!Fratilor,fac alergie la cuvantul asta.Vad rosu in fata ochilor si devin furioasa ca taurul sub al carui semn m-am nascut.Colac peste pupaza mai esti si concediata cu un ,,pa,, sec de parca ai fi prostul satului.
    Haide,zau?! Ce poate fi asta decat aroganta aia tipic masculina pe care nu o suport?
    Cine oare i-o fi informat pe barbati ca femeile sunt proaste si nu pot avea opinii sau nu pot avea un anume mod de-a exprima ceva?
   Dragilor ati fost informati gresit.Nu ne insultati inteligenta.

Comentarii

  1. Pai hai cu un exemplu concret sa ne elucidam. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Lolli, (Newsted vrea...) un exemplu de aroganta! :)


    Ador aroganta la un barbat! La o adica ei le stiu cam pe toate si in mare le spun si fac bine. Conteaza sa se afle pe al lor teritoriu...

    Vf.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai tu spui ca barbatii sunt aroganti, ca pare ca ar avea doar ei dreptate, ca femeile sunt proaste si nu ai opinii ( asta in opinia barbatului ), ca suntem informati gresit si ca va insultam inteligenta. Reiese insa din text ca ai avut o contra cu cineva de sex opus. Nu oferi insa niciun motiv pentru cele spuse mai sus. Cel mai probabil ai dreptate dar daca nu oferi si un subiect xe discutie ( cu exemple calre ) ma vad nevoit sa te cred doar pe cuvant.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vf...depinde de aroganta.Da sunt arogante care pot fi placute dar si....

    New...aroganta respectiva se refera exact la locul asta in care eu bat campii cu tandrete ,exact asa cum spuneai tu candva...

    RăspundețiȘtergere
  5. Aaaa, pai acolo problema asta e pe la coada pe undeva. Daca e vorba de locul unde bateam eu campii cu tandrete. Daca e vorba de locul asta...inca nu m-am documentat, dar promit ca o voi face :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Mnoh, nu toti barbatii sunt la fel. Dar da, astia cu aere vadite de superioritate sunt o specie raspandita printre noi, ei cred ca le stiu pe toate, le-au vazut/auzit pe toate si doar opinia lor e cea care conteaza, in niciun caz a femeii care, din pacate, "greseste" mereu. beh, misogini!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu