Impozit pe...prostie

  Bai oameni buni,guvernul nostru nu stie sa faca bani.Chiar nu stie si vorbesc la modul cel mai serios cu putinta.Pune guvernul asta la impozite dar habar nu are pe ce le pune si nu vede ca nu folosesc la nimic.Daca ar avea putina initiativa ar pune dracului impozit pe prostie ,idiotenie si lipsa de profesionalism.
  Va zic sigur ca am iesi din criza,am avea bani sa facem si autostrazi si case si fabrici si uzine ,sa hranim si saracii tarii si inca o tara din lumea a treia.Am avea bani sa-si aprinda si Base trabucul cu ei asa in stil Al Capone.Am avea bani sa-i intoarcem din cand in cand cu lopata ca sa nu prinda mucegai.
   Impozitul pe prostie ar reprezenta 99% din bugetul de stat.Nu ar fi nevoie sa mai inventeze alte impozite.Asta ar fi cel mai bun,ca geme tara de prosti.Dai de ei peste tot.La munca,la market,la metrou,la ghiseele institutiilor,la piata,la plimbare,la,la,la....unde vrei si unde nu vrei te lovesti de asemenea specimene.
  De aceea zic,dragi guvernanti ce ne guvernati,puneti dracului impozit pe prostie.Nu de alta dar poate de frica taxelor si impozitelor se trezesc muuuulti,foarte multi din aceasta stare .


by Aiana

Comentarii

  1. Cine te-o suparat Lulu?Zi ca ii trimit cadou un pistol cu piper si ardei de india :D

    Getix

    RăspundețiȘtergere
  2. astia la ce minte creata au o sa puna impozit pa impozit
    =))=))=))

    RăspundețiȘtergere
  3. Getix,vorbiram astazi la cafea despre asta.
    FES impozit pe impozit ar fi ceva si mai nou :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu