Femeia perfecta

 
Cica asa ar trebui sa arate femeia perfecta.Un soi de primata  ,supusa,dresata si cu mult par pe ea.Sa faca economie domne,ca-i vreme de criza.Ce sa cate ea la salonu de cosmetica?Ce sa cate ea la epilat?Ei dracie!Lumea moare si plezneste si femeia se jumuleste...
  Si cum va ziceam,asa trebuie sa arate femeia perfecta.
  Sa taca dracului din gura,sa nu comenteze sau sa aiba pareri si opinii .Asa ca femei ,nu vorbiti ca deranjati.Si daca vorbiti debitati numai tampenii,barfiti si inventati.
  Sa fie oarba ca o cartita,sa nu vada multe chestii pe care ochii ei nu le-ar suporta.Sa nu vada nimic ce ar putea sa-i dezvolte caracterul.Ce ar castiga daca ar vedea?Hmmm!Nimic.
   Sa fie surda.Vedeti voi daca este surda nu are cum sa auda eventualele cleveteli din jurul ei pe care le-ar putea dezvolta si apoi dezbate.Daca nu aude nu are nici motive sa vada sau sa vorbeasaca.
  In concluzie femeia perfecta trebuie sa fie oarba,muta si surda...:D
   Pfffffffff!Asta s-o credeti voi,eu vorbesc cat o suta de femei,vad tot ce e de vazut,aud ce este de auzit .

Comentarii

  1. Lolli, iar esti intr-o mica revolta, banuiesc... Pentru ca, uite, studiile arata altceva: http://life.hotnews.ro/stiri-acasa-8374266-studiu-gfk-super-femeile-isi-doresc-super-barbati-viceversa.htm
    Chiar si la simtul comun (deci nu stiintific), stiu in jurul meu barbati care nu-si doresc o femeie asa cum ai zugravit-o tu. Cred ca numai o primata (dar de genul masculin) te-a putut face sa spui lucrurile astea. Dar, primata fiind, cred ca nu trebuie sa pui la suflet ce spune/face... Nu esti in target oricum ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da crush cu siguranta,revolta.E vorba despre C.E.O-ul meu :D.
    Adica ceoulmeu vrea asta ?
    Bai imi vine sa-i sparg fata...:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Fugi mai de aici, ca nu asta ne dorim :))

    RăspundețiȘtergere
  4. New,poate tu...Dar e cate unu...mooaaammmaaaa!Sa nu vorbesti ca inventezi.:D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu