Ole leeeeeeeee!

Mai fratilor,e groasa.!E groasa rau va zic.Vine vremea asteniilor ,a nervilor si a crizelor de primavara.Esti mereu cu capsa pusa,ai draci,iti vine sa pocnesti pe toata lumea...Chestii de genul asta.Te apuca nervii din orice.Sa nu zica vunu sau vuna ceva ca deja iei foc bodogani,injuri si scoti limba .Un gest urat dar sanatos,ca te mai calmeaza.Iote io ma hotarai daca manageru meu (nu mai zic ,,sefu meu,, ca mi-a facut observatie un cunoscut mai deunazi ca suna prea slugarnic :D) o sa zica ceva astazi ,o sa numar in gand pana la 10 ,ma intorc cu spatele si scot limba.Na!
 In fine!La naiba !Acu nu stiu de ce m-ar apuca asteniile ca incercai sa pap varza toata iarna,in toate formele si toate metodele posibile.Cica e buna in combaterea asteniilor.Asa o fi daca asa zic cercetatorii...Dar io cred ca cercetatorii astia mai dau si rateuri.Nu tot timpul varza te salveaza de astenii.Sunt cazuri (dovedite stiintific)in care varza provoaca nervi si astenii.Exista dovezi ca in cazul in care o consumi in cantitati industriale poti face indigestie.Mie nu mi s-a intamplat dar au patit-o altii pe pielea lor.
 Ma tot holbez tampa de ceva vreme in gradina cu varza si bate vantu  nene.Nu mai vezi decat ici colo cate un cotor ,cate o varza ciufuta si ciufulita de zici ca au pigulit-o iepurii.
 Io sper doar sa vina primavara mai repede si sa le creasca iar frunzele...
Pana atunci,numai de bine.

Comentarii

  1. Nu s-au certat doamne tine-le obiceiul...
    eu ziceam asa ca-i cam pustiu pe forum :D
    Bine ai revenit!Ma plictiseam de moarte.:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Newsted-fotografu'lu'Peste1 martie 2011 la 00:44

    Mai, varza e un aliment greu de digerat. Demonstrata stiintific. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. New ,acum esti fotografu lu peste? :))

    RăspundețiȘtergere
  4. E clar trebe sa avansam la statiu de salata de varza ,asa nu e mai usor digerabila :D

    Getix

    RăspundețiȘtergere
  5. hehe..pt o buna alimentatie , consumati numai verze tinere! pot provoca astenii, dar ce misto e astenia dupa o varza frageda..
    mdea , primavara calendaristica a venit, asteptam cu nerabdare fustite scurte cu picioare lungi, bluzite mulate si decolteuri adanci, culori vesele si coafuri indraznetze, noi,masculii,venim cu turbarea aferenta balelor curgand si oki cercetatori,ca de melc, fluieraturi si comportament de maimutza...
    ehh, o sa inceapa vremea teraselor...si a bericilor prelungite...(prelungite, caci nu stam decat la o bere)...incepe vremea calcularii concediului si planuri de vacanta..mdea..incepem sa traim ,sa ne miscam sa iesim din amorteala, incepe dezbracatul foilor de varza si verificarea cotorului!..celor workoholici le recomand okelari de cal! hai sa fie o primavara draguta!

    RăspundețiȘtergere
  6. mika ,noi te asteptam sa revii...:D

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim,picioarele lungi sunt pentru cei care nu se plang de inaltimea unei femei...Comportamentul de maimuta este pentru santieristi :D.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mika,admina nu a invitat pe nimeni sa plece.Conturile inca mai sunt active.cu un singur clik va puteti intoarce.

    Mecule moderatorul ala de care vorbesti vrea ca toata lumea sa fie bine.Vrea liniste,pace si voie buna cum era o data.Se pare ca-i cam naiv...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu