Nebunul de pe strada mea

 Dragilor,am o atractie misterioasa pentru tacaniti.Stiti ca va povesteam ca la Poplaca am vo trei.Ca sa nu-mi ies din mana am si pe la Bucale unu.In fiecarea seara drumurile noastre se intretaie la buticul de pe colt de unde-mi cumpar tigarile.
 Ei are nebul asta al meu o tacaneala si o fixatie a lui.Vorbeste la telefon cu personalitati ale lumii....Telefonul stati linistiti este doar un pet gol de apa minerala Dorna.
Acu vo doo seri vorbea de zor la telefon cu Obama.
-Alooo!Mister president of Unated Stade de America?Hir mister Cornita.(si aici tacanitu meu baga hohote de ras)Asta este ,el vorbeste ,el rade la glumele pe care probabil le aude in petul gol.
Ieri seara Szarkozy,era pe fir cu nasparliul meu...
-Musiu prezident.Je discute com toa...Je este Cornita.Je va spun ca discute avec Obama...si iar baga hohote de ras.Rad si eu in sinea mea si-mi vad de drum.Omul este o somitate,nu?
Asta seara tacanitul cam in usa .Imi cer voie sa intru.Zice:
-Stai ,madamo ca parlamentare cu Berlusconi.
-Ha, zic,io ii luasi la rand Cornita...
La care asta incepe sa rada in hohote.
-Pai nu stii cu cine vorbesti,madamo...Eu sunt agentu 007.Si incepe iar sa rada in hohote.Rad si eu si zic
-Da bine te mai deghizasi ma Bondule!
-Atat madamo,vezi ca ma cunosti?Incepe sa vorbeasca din nou la pet si pleaca pe strada in jos discutand mai departe cu Berlusconi.
Rad si eu in hohote pe strada la fel de singura ca Bondul meu...Lumea se uita de-a doua la mine.Dar ce mai conteaza?Sper doar sa nu ma molipsesc de la tacanitii cu care mi se intretaie drumul si sa ma vedeti cu un pet in mana ,vorbind de zor cu Bill Clinton.

Comentarii

  1. Adica Sarko si vorbeste? Eu credeam ca e in stare doar sa stea pe tocuri .

    RăspundețiȘtergere
  2. Vorbeste.Asta o stiu sigur de la tacanitul de pe strada mea.:))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu