N-am chef sa scriu-povestea continua

  Eeee,si cum Rambo are continuari la nesfarsit  ,uite asa continui si eu cu etapele in care pur si simplu mi-e lene sa scriu,sau cuvintele nu se leaga.Desi am o idee clara in cap,despre ce vreau eu sa zic pe aici ,sufletu'.Ideile pur si simplu nu se leaga...Ma uit la tastatura,tastatura se holbeaza la mine ...Si tot asa.
 Voiam sa va spun despre multe .De exemplu despre faptul ca ieri dimineata am crezut ca peste noapte a plouat cu prezervative...De ce?Pai sa va zic.Ieri dimineata cand am plecat la munca  ,de la poarta pana la intrarea la metrou era plin de prezervative ,desfacute din pliculete si imprastiate pe trotuar.Cand l-am vazut pe primul mi-am zis .
-Cineva s-a distrat azi noapte,se vede ca a venit caldura.:D Cand l-am vazut pe al doilea am zis :
-E clar petrecere mare ,domne.La al treile ,al patrulea si al cincilea...n-am mai zis nimic.In fine am intrat la metrou.Am ajuns la destinatie,ies din statia de metrou si ce credeti?
Exact la iesire pe jos ,pe trotuar...un prezervativ,desfacut ca de obicei,numai ca de data asta nu mai era de culoarea aia albastrie transparenta ci era portocaliu.Merg ce merg,altul,galben la culoare.La cativa pasi unul rosu.Stau si cuget.Hepa cred ca astia-s cu arome de potocala,de banana,de capsuni.Deja asociam culorile cu potentialele arome.:)) :)).Si iar portocaliu,galben,rosu...Deja imi pun intrebari.Ce dracu-i cu prezervativele astea pe strada?Incep sa cred ca Doamne-Doamne a facut o gluma proasta si asta noapte a trantit o ploaie cu prezervative...Ceva ca o reclama...,,folositi prezervative,nu ma obligati sa aduc un nou potot.,,.Macar de erau nedesfacute ca ieseam si eu sa adun cu cosul ,ce-i gratis e binevenit ca-i criza.Fie ele si prezervative.Nu mai cumparam un  an doi ....
 Eeeee si mai voiam sa va zic si altele,dar chef de scris, sufletul.O sa revin cand mi-o veni cheful sa scriu.
Pana atunci numai de bine.

 P.S.:Daca prindeti de veste ca mai ploua cu prezervative,sa ma sunati sa ies si eu sa adun cateva.:D

by Aiana

Comentarii

  1. Vezi ca ala care continua la nesfarsit e Rocky...Rambo s-a oprit la al treilea episod. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. New ,atat de proaste si multe au fost incat le-am pierdut sirul :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Mama, cate pierd neplimbandu-ma cu metroul... :-) Cu ce metrou mergi tu, ca de cate ori merg si io cu metroul nu se intampla nimic extraordinar :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu unul special...am bafta sa iau totdeauna pe ala plin de nebuni.Am mai spus sunt magnet pentru nebuni.:D

    RăspundețiȘtergere
  5. lolli, ma simt atras de tine, crezi ca-s nebun?ce-i drept nu merg cu metroul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu,nu cred ca esti nebun :)) desi atrag nebunii ca un magnet :))
    Niciodata nu este prea tarziu pentru a capata deprinderi noi.Eu una ador sa merg cu metroul.Gasesc tot timpul ceva interesant de vazut...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu