Adam sau Eva

Geta mea are o noua existentiala.Tinu mortis sa mi-o spuna de dimineata,foarte de dimineata cand abia imi bausem cafeaua si efectul ei nu era maxim.
Sa va zic.Stiti cu toatele ca Geta mea este mare navigatoare pe net.Eeee si vaslind ea asa gasi un articol al unei fatuci care se inchina Mariei-Sale BARBATUL...
Spunea fatuca asta in articolul ei ca pe langa faptul ca a,fost primul (adica Adam)modelat de mainile creatorului si acest fapt ii da superioritate sigura asupra femeii,barbatul este insasi esenta vietii...Ratiune de-a trai a femeii.Ca de fapt femeia este menita sa traiasca in umbra lui,in umbra barbatului.Ca fara el nu ar exista viata.Ca datorita lui femeia poate darui viata.
Acum Geta mea fascinata nevoie mare de acest articol,ca a reusit sa vada/citeasca o femeie care recunoaste dreptul suprem al existentei masculului pe pamant.
Din graba de mers la munca nu prea avui timp sa-i raspund,asa ca-i raspund acum.
Draga Geta...Fatuca aia cred ca tare-i urata si o fi bagat-o si pe ea un mascul in seama si i-o fi facut un pustiu de bine,facand-o femeie.Sau...e o nimfomana si pocaita pe deasupra care toarna intr-una la copii.
Hai sa te lamuresc.Barbatul nu-i buricul pamantului.Este pur si simplu o fiinta umana la fel ca si femeia.
Daca ar fi atat de indispensabil nu se mai inventa vibratorul,o alta existentiala de-a ta.
Si...nu se mai inventa inseminarea artificiala.O metoda moderna si sigura de-a perpetua specia fara complicatiile unei relatii cu ,,esenta vietii,,.Din ce in ce mai multe femei singure si independente recurg la aceasta metoda.
Nu ma intelege gresit,nu am nimic cu barbatii.Chiar detin un exemplar,dar nici nu fac din ei idol si chip cioplit.
 Consider ca suntem egali si ca avem fiecare partea noastra de perpetuare a speciei.Avem fiecare menirea noastra pe pamant.Partea cu supunerea femeii in totalitate barbatului a trecut odata cu Evul Mediu.nu contest ca mai exista tari unde femeia nu are nici un drept si este complet supusa barbatului si unor legi absolut tembele.
 Dragul meu,ne-am castigat dreptul la egalitate de mult.Suntem la fel de inteligente si puternice la fel ca voi.

by Aiana

Comentarii

  1. Io iubesc barbatii. Mult. Imi place de ei de mor cand sunt puternici, frumosi, destepti, cu simtul umorului, cand zambesc si au luminite in privire si gropite in barbie si in obraji. Imi place ca sunt tot ceea ce nu sunt eu si ma completeaza.
    Dar...de aici pana la a considera ca viata mea fara un barbat nu ar exista, e cale lunga. Nu sunt o feminista (nici pe departe), dar cred ca suntem intr-o oarecare masura egali. Zic "intr-o oarecare masura" pentru ca realizez ca sunt lucruri pe care eu nu pot sa le fac - treburi de barbati - si atunci le ofer locul cu tot dragul, eu stand pe margine si fiind pisi admirativa pentru forta si talentul lui :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mika si eu iubesc barbatii.Ii admir atunci cand sunt puternici,frumosi,buni,inteligenti ,tandrii,gata sa faca orice pentru tine.Ii iubesc si fac parte din viata mea.Imi place cand fac pe Spartacus si isi pun in valoare muschii.
    Dar...in a spune ca sunt ,,esenta vetii,,si a sustine ca suntem inferioare lor este cale lunga.Asa cum am spus si in articol avem fiecare rostul nostru.Nu sunt feminista Doamne fereste.Nu sustin ca as putea fece tot ceea ce face un barbat.Nici nu as avea cum.Spun doar ca suntem egali dar diferiti.Asa cum noi nu putem face lucruri pe care doar barbatii le fac exista si lucruri pe care doar o femeie le poate face.

    RăspundețiȘtergere
  3. e aiurea cand se duc lucrurile la extrem. gen "barbatu' e esenta vietii". sau "traiesc pt copii" sau "religia mea e singura si cea mai buna de pe Pamant". cate crime, nelegiuri au fost facute din cauza unor extreme si extremisti...

    jur cand vad astfel de extrimari si conceptii, ma gandesc ca ar fi bine sa existe cati mai multi oameni normali, banali, pe pamant. dar, din pacate, tot mai multi vor sa iasa in fata cu cate un "adevar" de asta. nimeni nu mai vrea sa fie un om obisnuit. probabil ca nu stiu ce bine e sa fie asa...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu