Barbatii cu...fusta



Ei hai sa zicem ca nu ar fi doar niste simple fuste,sa nu le stirbim orgolilul de alpha male...Este mandrul port scotian ,pe care barbati care mai de care l-au imbracat pe rand....si culmea au picioare frumoase si aratoase.:DDe aici trag concluzia ca si barbatii arata bine in fusta.Ei si fusta asta dezvolta al dracului de tare imaginatia.Voi nu va intrebati privindu-i ,ce ascund ei sub fustelea alea in carouri numite kilt?Asa putem spune ca si femeile se gandesc uneori ce s-ar putea ascunde sub fusta unui barbat.Inca un obicei al barbatilor care nu mai este doar al lor.Inca o ocupatie a barbatilor pe care o pot face si femeile...Eu as sfatui pe toti barbatii sa adopte kiltul.Le sta adorabil.Conditia este sa aiba picioarele drepte.
Si ca sa va spun pe aia dreapta imi face mare placere cand un barbat se simte ca o bucata de carne ,pe care mai arunci putin piper,putina sare.. .Este absolut satisfacator cand se simte folosit.
Sunt dragutei ca niste papusele ,nu?

Comentarii

  1. hehhe...scotienii ca scotienii dar sa mergem mai departe , pe vremea romanilor...sa vezi acolo fuste mini...robe si togi..
    dar asta n-are legatura cu misoginismul din inkeierea ta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Are mare legatura...Ma bucur cand un barbat se simte ca un obiect.Asa afla si el cum se simte o femeie tratata la acest mod.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca se cheama misandrie, nu misoginism ;)
    In alta ordine de idei, mie nu mi-ar placea...imi place mai mult sa desfac catarame, fermoare, decat sa le ridic fustele in cap :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Mika mie mi s-ar parea interesanta chestia cu ridicatul poalelor in cap :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa-i faci sa poarte fuste e mai usor. Mult mai greu e sa-i faci sa piarda o zi intreaga prin magazine.Iar eu cred ca uneori femeilor le place sa se simta niste bucati de carne, altfel n-ar mai purta fuste. Poarta pentru ca le place sa fie admirate si bine fac. Ca unii sunt badarani si incep sa fluiere dupa ele e o alta treaba, dar iti garantez ca exista multe femei ce au acelasi comportament. Asta tine de nivelul de educatie, netinand insa cont de sex.
    Pe de alta parte, cred ca s-a format o idee gresita de-a lungul timpului, cum ca barbatii ar fi niste perversi iar femeile niste suflete de portelan, care nu ar avea ganduri perverse si comportament adecvat gandurilor.
    Ai dreptate Mika, misandrie. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Hai ca am reusit sa spun in al doilea paragraf exact ce spusesem si in primul. Nivelul de gandire, deh! =))

    RăspundețiȘtergere
  7. Daaaa,cum nu New?!Asa bine ma simt cand sunt privita ca o bucata de carne....Minunat.Inca mai si port tricouri cu mesajul ,,Mananca-ma,,ca in ,,Alice in Tara Minunilor,,...:D

    RăspundețiȘtergere
  8. ...ba se numeste misoginism , atunci cand femeia care vrea sa copieze barbatul are coaie!
    (habar n-aveam ca exista misandrie)

    RăspundețiȘtergere
  9. ...exista bucati de carne cu/fara fusta, femele sau mascule.... mai exista cainii care fug dupa pisici...si binenteles , mai exist eu, care nu fac sex c-o bucata de carne...prefer o fiinta ,umana, si daca se poate, calda.

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim In cazul asta esti complet impotriva misoginismului...Cam rare pareri ca ale tale.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mai Lolli, nu mai purta fusta in cazul asta. Uite, eu nu cred in ruptul capului in acea explicatie a femeilor "Da, vreau sa fiu frumoasa pentru mine!"" Asta sa i-o spuneti lu'Mutu! :D

    RăspundețiȘtergere
  12. New,port asa de rar fusta incat uneori ma intreb si eu de ce le mai cumpar.am deja o uniforma.Blugi si camasi in carouri de zici ca-s vacar american...:D.si culmea dracului mai port si palarie:)).Calu si cizmele cu pinteni imi mai lipsesc.
    Bonn,si sa stii ca sunt femei care se imbraca bine doar pentru imagine,nu neaparat sa atraga atentia.
    Sau,sunt femei care se imbraca in fusta atunci cand jobul o obliga(ia-ma ca exemplu pe mine cu zilele de operationale si atunci am ghinion,ba ma stropeste o masina,ba cad pe gheata si mi se ridica poalele in cap...:D).
    Si cred ca o sa-l caut pe Mutu sa-i spun personal de ce vreau sa fiu frumoasa.:))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu