Arome de primavara

Mmmmm,soare...Doamne cat iubesc caldura,soarele...soarele.Daca te uiti in clipa asta pe fereasatra ai senzatia ce deja este primavara...Ma gandeam sa profit de ziua asta ,fiind libera,  sa a dorm,sa lenevesc..Dar mai bine nu.Cred ca o sa ies la plimbare cu cineva drag.O sa hoinarim oleaca prin Cismigiu,sa iau pulsul primaverii...sa simt aromele primaverii.Cum sa stai in casa  pe asemenea vreme?Acum de-o fi sa-mi iau teapa si sa fie frig,riscul meu.:DSper sa nu fie asa.
Si mai sper sa treaca iarna cat mai repede sa vina primavara cu adevarat.Mi-a ajuns frigul si zapada pentru un an intreg.
Va provoc sa faceti la fel.

Comentarii

  1. La mine sunt 20 de grade si soare clar :))

    RăspundețiȘtergere
  2. E oficial,te urasc :)),mie mi-a fost destul de frig.Nu a fost asa cum parea cand ma uitam pe fereastra.:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma uit pe geam si e soare, ma uit la termometru: 38,4 grade si totusi...mi-e frig de mooooooor!!!! Ops, poate pentru ca tocmai am scos termometrul de subrat dupa ce mi-am luat temperatura...am facut progrese, nu mai delirez si sunt sub 39 de grade. La vita e bela, dormitorul meu miroase ca la morga, zici ca m-am imbalsamat recent :))
    La 7 servim inca un rand orgie cu alocalmin injectabil...mmmm, yummy si un shot de sirop de tuse+acc600. Sus pe bar, sus pe bar...la famacie! :))
    Sa va bucurati de vremea frumoasa, io mai sed putin prin pat

    RăspundețiȘtergere
  4. Mika imi pare rau,multa sanatate,iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Lolli - e, stai, femeie, ca nu am murit! Sa ne bucuram cat inca mai sunt high de la medicamente...mmm, ce-mi place sa trag Bixtonim pe nas...:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Duamne sfinte dar cine zice c-ai murit?Ba da ce macabru gandesti!:))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu