1 Martie ?Belea !

Eeeeeeeee,mai e un strop mic-mic si vine 1 Martie...Sa vedeti iar agitatie,sa vedeti iar scormoneli la portofel pe barbati,baieti si baietei.:D fiecare dupa buget,coane Fanica.Au de unde alege,ca nu-i gura de metrou,strada,straduta sau piata in care sa nu gaseasca o taraba cu briz-brizuri sau flori.
Acum depinde doar de gusturi.Depinde ce vrea individul in cauza sa aleaga si cat il lasa pardalnica de inima sa cheltuiasca pentru mama,iubita ,sotie sau colege.
Ei si cum mama e mama si se multumeste cu un pupic si un ghiocel cu 2 lei bucata a scapat ieftin fara transpiratii reci pe sira spinarii.O scalda cumva si cu colegele ,ca se mai face o cheta,se cumpara la gramada ceva floricele de la metrou ca-s ieftine si gata problema rezolvata,caz clasat.Dar ce te faci domne cu iubita sau nevasta?Ca aici nu poti merge asa cu ghiocelul de doi lei....Nooohhhohhhooooo!Ai dat de dracu rau de tot.Ti se face inventarul de la usa,nici nu apuci sa intri in casa.Aici tre sa iei cel putin un martisor de argint,un buchet imens de flori ,cutia cu bomboane pralinate si o iesire la restaurant sau in club.Ca doar e 1 Martie ,nu se gateste in casa.
Ai gresit si ai calcat pe bec ,venind cu ceva ce nu este pe gustul domnisoarei sau doamnei ,dupa caz,te asteapta o saptamana de cosmar...Dormi pe canapea,mananci doar paine cu branza,adio sex,iti faci dimineata cafeaua singur...Si nu-ti ramane decat sa-ti faci planuri cum speli pacatele peste o saptamana de 8 Martie si sa injuri in gand pe cel care a inventat 1 si 8 Martie.

by Aiana

Comentarii

  1. Daca tot au un cantecel al lor:
    http://www.youtube.com/watch?v=lWQ5oM-ganU&feature=related

    ... acum un ghiocel, un lant de martisor nu-i saraceste pe domnii in cauza :D

    RăspundețiȘtergere
  2. vai, ce-mi mai place luna martie :) imi plac martisoarele simple, alea de se pun in piept cu un bold. ce frumos era cand venea mami acasa cu pieptul plin dupa ce fiecare elev mergea PERSONAL sa-i puna cu manutele lui in piept un martisor.

    era frumos. :) si sper sa pastram pe viitor ce e frumos din traditii.

    Va urez o primavara frumoasa, un martisor frumos pentru doamne, pt ca meritati sa primiti ce-i mai bun si sa fiti iubite si sarbatorite cat mai mult!

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani de primavara, gagix :) sa fiti iubite.

    Congo, mare dreptate ai cu martisoarele alea cu bold...si mie imi plac si am impresia ca si-au pierdut din voga. Acum primim pe post de martisor tot felul de obiecte care nu au legatura cu simbolul martisorului

    Mika

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa fiu sincera cu voi fetelor,mie nu-mi plac martisoarele de nici o culoare...Fie ele cu bold,cu ac,de argint,aur sau perle.Prefer un gand bun si un pupic pe botic :D

    RăspundețiȘtergere
  5. un pupic pe botic merge. numai sa nu-mi iau o geanta-n cap.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici o grija Elf.Ma bucur sa te vaz.:)) :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu