Razboiul sexelor

          ,,Unde au disparut barbatii adevarati?,,asa suna un subiect pe http://www.verze.ro/  Intrebarea a starnit multe valuri.Unii dintre barbatii de pe acest forum s-au simtit atacati si de ce nu jigniti.Unii dintre ei au venit cu replica,,Dar femeile,,?Si uite asa subiectul ia amploare,de ambele parti exista persoane mai mult sau mai putin jignite.
        Eu zic asa:
      -La naiba,nu exista perfectiune.Perfecte sunt picturile,sculpturile.In general operele de arta.Si uneori si acestora criticii de arta le gasesc imperfectiuni.
        Trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca si de o parte si de alta a baricadei exista ciudati si nebuni .Nu putem spune ca doar femeile sunt perfecte si barbatii sunt raul intruchipat.Cum nici barbatii nu pot spune ca ei sunt,, trimisii lui Alah pe pamant,, si ca femeile sunt doar tolerate.Acel rau necesar doar pentru perpetuarea speciei.Lucrurile ar sta altfel daca si unii si altii am incerca sa mai lasam de la noi,sa trecem cu vederea micile defecte,pe care uneori cu buna stiinta la amplificam si le dam o mai mare importanta decat ar fi cazul.Si unii si altii avem defecte,important este sa ni le recunoastem si sa le controlam pe cat posibil.Am vazut cazuri in care sotii sau iubitii sunt niste monstrii violenti ,dar sa nu incurcam lucrurile.Ei deja nu mai pot fi numiti barbati.Poti spune despre ei doar ca sunt de sex masculin.Nimic mai mult.Cum am vazut si cazuri de femei de o rautate ,nesimtire si depravare uriasa.Ele pot fi numite femei?In nici un caz.As fi obligata sa fac operatie de schimbare de sex daca as fi pe aceeasi treapta cu ele.
    Eu cred ca aici este hiba.Ne-am obisnuit atat de mult sa cautam unii la altii doar defectele.Chiar si unde vedem un lucru bun si o calitate ,ne facem ca n-am vazut,despicam firul in  enspe si ajungem la concluzia ca era un defect ,,sub acoperire,,.Orgoliile care ne curg la toti si pe nas si pe urechi nu ne dau voie sa privim dincolo de aparente .Nu ne dau voie sa vedem si ce este bun in cei care ne sunt alaturi.
  Tuturor ne place sa continuam la nesfarsit acest  ,,razboi al sexelor,, De ce?Probabil nu vom afla niciodata raspunsul.
    

Comentarii

  1. Poate ca nu ne place tuturor Lolix ,dar in incercarea de a arata ca nu esti de acord cu acest razboi, in incercarea de a arata ca nu esti asa cum vezi ca te categorizeaza oarescine , intri intr-o polemica ce te include automat in acest razboi.

    Getix

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar daca am incerca tot timpul sa ne pastram neutralitatea in acest razboi?Daca am incerca toti sa lasam orgoliile la o parte?Barbatii sa nu le mai considere pe femei inferioare si femeile sa nu-i mai considere pe barbati misogini?

    RăspundețiȘtergere
  3. exact.
    dar cineva nu lasa garda jos ever.

    RăspundețiȘtergere
  4. Elfule,eu personal am lasat-o,dar jur ca barbatul care sa o fi lasat nu am gasit...

    RăspundețiȘtergere
  5. daca nu m-ai gasit nu inseamna ca nu exist.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu