Numai prostii au incredere in oameni

        Dragilor cum sa va zic?A avea incredere in oameni este cea mai mare capcana.Sa acorzi prietenia cuiva este o greseala imensa mai ales cand nu cunosti pe acel cineva suficient de bine  pentru a face acest lucru.
       Sa va explic.Tu in prostia ta esti prieten cu X si Y ....Pe langa X si Y mai esti prieten si  cu Z.X si Y se dusmanesc de moarte dar in fata numai lapte si miere....tu pe undeva pe la mijloc...Incerci sa fii prieten si cu unul si cu altul.Ei ,culmea ca nu merge.Ti se da clar de inteles ca trebuie sa alegi.Asta nu inteleg eu.De ce sa alegi intre X si Y daca pentru tine sunt amandoi la fel.Te feresti  cat poti de mult sa te implici in ,,Marea Rafuiala,, dar surpriza .Mai ceva decat surprizele Andreei Marin .Nu reusesti.Nu reusesti pentru ca vine Ysi incepe ati reprosa ca nu ai fost alaturi de el in lupta cu X.Acum si X reproseaza acelasi lucru.Stai ca prostu si asculti si ce zice X si ce zice Y,pastrezi pentru tine ca asa-i corect.Nu trebuie sa divulgi nici ce a zis X ,nici ce a zis Y.Ar fi urat si josnic sa faci asta.Mai ales ca nu stii care este adevaratul mar al discordiei si nu prea pricepi de unde a inceput totul.Nu ai vazut decat finalul care fie vorba intre noi a fost de rahat pentru ca a afectat alte 20 de persoane .
      Ce ma socheaza este faptul ca Y impresioneaza asa de tare pe Z ca , acesta fara sa se gandeasca prea mult iti atribuie faptele lui X.Iti pune in carca anumite lucruri pe care Y le alimenteaza desi stie foarte bine ca nu este adevarat.Stie cu siguranta acest lucru, este cel care te-a informat de identitatea lui X spunand ca stie din sursa sigura.
 Hai sa zicem ca na ,ai accepta si asta.Ti-ai luat-o si gata.Dar cand Z incepe sa-ti vorbeasca pe un ton jignitor ,cum chiar nu-l credeai in stare,deoarece pana la urma cea mai mare incredere i-ai acordat-o lui Z.Nu lui X.Nu lui Y.Pai sa mai ai incredere in oameni?
  Acum cinstit,de unde naiba atata inversunare din partea lui Z de-a sustine pe Y nu -mi explic.Pana la urma nici nu-ti pasa daca nu te afecteaza pe tine.Este treaba lui Z si a lui Y.
   In concluzie Z este cel care te-a dezamagit cel mai tare .Ma intreb cine dracu ii da lui dreptul sa te jigneasca si sa-ti vorbeasca pe un asemenea ton?Cat de usor este sa judeci pe altii si sa-i pui la zid fara sa reflectezi, numai Z stie.Daca era un fin observator asa cum sustine,si-ar fi dat seama ca nu ai nici un amestec in ,,Marele Rahat,, si ca nu-ti place sa te implici in scandaluri si stai cat mai departe de ele.Din pacate marele observator nu vede decat aparentele.si intr-un caz si in altul.
 Este clar ca aceste lucruri te fac sa-i dai dreptate unui anume templier,sa fii suspicios cu toata lumea si sa nu ai incredere in oameni,sa vezi doar intriga la toate colturile.
  

Comentarii

  1. Sa ascut sabia din dotarea samurailor lolix?

    Mah io m-am cam saturat sa te vad suparata din cauza altora, si desi stiu ca tu esti sufletista si ca degeba iti zic sa nu mai bagi in seama, ca tu tot o vei face,tat` iti zic:
    NU MAI BAGA IN SEAMA si pana la urma copii vor absolvi cursurile de la gradinita.


    Io sper ca nu te-am mai trimis pe cararile tristetii da?

    Geta

    RăspundețiȘtergere
  2. haidi bre calmeaza-te...

    Io am avut de-a face c-o treaba d-asta personal, adica 2 prietene bune s-au certat intre ele si eu eram la mijloc, si fiecare imi spunea de cealalta ...
    Am incercat sa-i zis fiecareia inparte unde a gresit pe baza a ce-mi spuneau fiecare, dar o cauza pierduta din start pt ca fiecare si-a gasit sa fie orgolioasa si avea impresia ca cealalta trebuie sa-si ceara scuze prima...

    Asa ca m-am enervat si le-am zis la fiecare in parte ca nu mai vreau sa aud nimic, ca nu e frumos sa se barfeasca una pe alta in halul asta nici chiar mie, care stiam toate povestile, pt ca eu tin a la amandoua si nu trebuie sa-mi demonstreze nici una ca e mai presus de celalata si daca au ceva sa-si reproseze sa o faca face to face... Cateva luni au stat certate, eu aveam ale mele, nu m-am mai intrebat una de cealalta si cand eram eu pe punctul de-a le intinde o cursa pt a se impaca, s-au impacat singurele...Si ma bucur ca nu m-a indemanat aghiuta sa fac io pe viteaza si sa le impac, pt ca picam de fraiera si poate nici ele doua nu si-ar mai fi vorbit si nici cu mine n-ar mai fi vorbit pt ca m-am bagat...

    Asta e , lumea ne mai si dezamageste... stii ce mi-a zis mie un prieten bun odata: daca tu esti corecta, cinsita si sincera cu altii, nu astepta acelasi lucru de la ei indiferent ca e vb de familie, preteni sau cunoscuti....ce pot sa zic: mare om mare caracter, si-o avut si are dreptate deplina!!

    Furi

    RăspundețiȘtergere
  3. Problema e alta...sunteti prea multe femei pe lume :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Newsted si de ce nu luati dom'le un kalashnikov si mai diminuati din femeile in plus?! :D

    Lolli incearca sa nu mai pui la suflet :)

    RăspundețiȘtergere
  5. New nu stiu cum sa-ti explic,dar eu nu jignesc gratuit pe nimeni.Nu judec dupa aparente.Nu pun stigmate...
    In schimb altii o fac.Absolut gratuit.Le face placere sa se comporte in acest fel.
    Eu nu pot acuza pe nimeni si nici nu pot arata cu degetul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce descrii tu acolo suna a amicitie, nu prietenie, de aia n-are cum sa functioneze. Si amicii cu pricina par sa caute suporteri (de genul "armata mea cu care-mi fac praf dusmanii), nu prieteni.

    RăspundețiȘtergere
  7. M-am prins cam tarziu de acest aspect,Diana.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu