Etichete

duminică, 9 ianuarie 2011

N-am chef sa scriu 2 (asa ca la Rambo)

Mai acu o zi doua Pavel,baiatul ala cu blog,stiti despre cine vorbesc,intreba ce faci cand nu ai inspiratie?Pai ce faci?Nimic.Astepti sa vina inspiratia.Ca o veni,ca nu o veni,naiba stie...Asta ar trebui de fapt sa fie un test.Hai ca v-am pus si o poza.Este background-ul desktop-ului meu .Asta pentru ca eu cred in elfi si zane...stati linistiti nu in aia digitali :D  desi n-ar fi ceva rau.Dar elfii aia digitali spun altfel de povesti.Mult prea departe ca idee de povestile la care ma gandesc cand pornesc laptopul si ma uit la elfii mei.So,va plac elfii mei ?Sunt senzationali  zic eu...Si nu ma puteti contrazice.Ma contrazice cineva?
  Priviti ce suava este ea si ce ape albastre izvorasc din ochii lui....La ce va duce cu gandul?La inocenta.V-am raspuns tot eu.
 Cred ca am scris suficient pentru testul ala.V-am zis ca nu am chef sa scriu,nu?Acu n-o fi un capat de tara.Cand mi-o veni inspiratia vedem noi.Pana atunci TEST.

9 comentarii:

 1. Eu zic sa zici.Om vedea pe urma ce-o iesi.

  RăspundețiȘtergere
 2. la elfi si zane,Utopia,tandrete,caldura,feerie,
  hai ca nu-i o filozofie
  ale tale...hmmmmm!doar un elf digital le poate spune sau le poate inspira

  RăspundețiȘtergere
 3. io nu vaz poza...anyway felicitari Lolli, imi place sa te cetesc :)

  Furi

  RăspundețiȘtergere
 4. Trebuia un pus un link spre mine :P

  RăspundețiȘtergere
 5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 6. sorry,ma pierdeam in esplicatiuni :D

  RăspundețiȘtergere

Ce mai gasim prin groapa cu mocira

Ne scufundam din ce in ce mai tare.Ne scufundam in ditai haul plin de mocirla puturoasa.Nu avem puterea sa iesim din ea.Ne multumim sa ne la...