Femeia intre 30 si 40 de ani

Mai oameni buni,o data cu varsta cred ca la cate unele le ia Doamne-Doamne mintile.Am o colega de servici (39 de ani)se imbraca mereu ca o piti si se comporta la fel.Eu nu am vazut femeie care sa se pisiceasca in asa hal cand sta de vorba cu un mascul,evident.
Sa va spui.Astazi io nu trecui pe la birouri si statui mai mult in una din locatiile in care prestez.Aici am angajati mai multi baieti decat fete.7 la numar,cu varste intre 23-27 de ani.Toti studenti,mai putin cel de 27 care a terminat anul trecut.
Pe la 14,ma trezesc cu piti ca vine cu oaresce hartii sa le semnez(de parca maine dimineata nu o puteam face)Dar ii place sa vina la mine ca am o turma de barbati unu si unu in jurul meu(vorbele ei).
Mai va jur ca a avut grija sa-i vada astia sutienul ,chilotii,si toate cele.S-a comportat absolut jenant .Ce-i mai naspa ca dupa ce a plecat ai dracului pustani au inceput sa rada si sa faca misto de ea intr-un mare fel.
Nu i-am potolit decat cu amenintarea ca le tai din bani si le fac evaluarea lunara negativ.Si incercam sa gasesc scuze tipei.
Replica lor a fost:
OK,taiati-ne din bani ,evaluati-ne cum vreti dv.,dar tipa e o piti batrana si jenanta... Nu am mai putut sa zic nimic.In sinea mea le-am dat dreptate.
Acum va intreb si pe voi,ce dracu se intampla cu unele femei de se comporta asa ,la o varsta la care se presupune ca sunt mature ?

by Aiana

Comentarii

  1. Pai ce-ti veni sa le tai din bani? Oamenii doar constatau o prezenta penibila. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Stai linistit New,era doar o amenintare...

    RăspundețiȘtergere
  3. Hai, mai, ca daca era o MILFa de 39 de ani sigur nu mai era o "piti batrana si jenanta" ;). Si acum, sincer, daca o femeie la 39 de ani e batrana...no comment!
    E adevarat ca sunt unele prezente feminine care, indiferent de varsta, au capacitatea de a se pune in situatii penibile dar, na, e in functie de multe chestii ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. acu, ce sa zic, intre o pizti care-si arata toate alea si un barbat care si le pipaie sau isi arata si el ceva, voi ce preferati?! :)) nu-i asa ca va place de mine cum va binedispun? :))

    ps: lolli, iti place cine te comenteaza, nu? nu-ti faci si un forum, ceva? :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Am văzut o duduie la vreo 60 de ani cu ifose de piţi, îmbrăcată în roz, cu pantaloni roz strâmţi, cu machiaj excesiv. ce mai, mascotă în toată regula.

    În concluzie, lumea se tâmpeşte.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mika,tipa exagereaza foarte mult in comportament.cum sa-ti explic?Pana la urma toate mai cochetam cu barbatii care ne sunt simpatici,dar care ne sunt apropiati ca varsta.Si da pentru ei este batrana.:D.

    Congo,intre un barbat care se pipaie si o piti nu-i nici o diferenta.Nu,nu-mi fac forum nu ma pricep.
    Si da ma bucur ca intri si comentezi:D

    Pavel,este valabil si pentru barbati:D

    RăspundețiȘtergere
  7. Vrei sa te ajutam noi sa-ti faci forum? Io ma pricep, da' n-am timp. In schimb, am niste baieti care ma plac (de vreo 22-24 ani) si ar avea nevoie de niste banuti in plus - la pariu ca ma ajuta?! :)))

    Mai, mie intotdeauna mi-a fost teama de ridicol, motiv pentru care mereu am incercat sa fiu cat mai...imbracata si retinuta in gesturi si familiaritati. Cateodata, insa, zau daca nu mi-as trage o rochie scurta scurta si mulata, tocuri de 11 cm, bucle blonde si ruj roz...cred ca trebuie sa fii foarte Ok cu tine ca persoana sa faci asta si admir orice femeie careia nu-i pasa ce zice gura lumii. Eu nu am reusit performanta, de aceea sunt o inchistata

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai sa nu confundam extravaganta cu pitiponceala
    Descriere imbracaminte piti:
    colanti aurii
    cizme de lac rosii cu talpa platforma
    fusta scurta dintr-un voal neagra
    bluza foarte,foarte decoltata cu multe paiete
    deci?:D

    RăspundețiȘtergere
  9. wow,groaznic,infiorator!!!!I-as trage niste suturi...

    RăspundețiȘtergere
  10. :)) :)) exact reactia baietilor mei :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Mah, vezi de astea des pe strada.io unu le aseman cu bleahurile alea ce arata ca o balena esuata ,imbragata in tanga pentru pinguini.Cand apare una de asta ,nu conteaza varsta ,imi innoureaza ziua.Nu as incerca varianta cu suturi de teama ca nu cumva sa ramana pe bocanci sclipicul de pe mecla lor.

    Getix

    RăspundețiȘtergere
  12. pot sa zic...virsta nu are nici o vina. Sint la toate etapele vietii din astea...tr sa te nasti sa fii ca ea

    RăspundețiȘtergere
  13. sa inteleg ca cind vei cuprinde virsta intre 30-40ani vei fi ca ea?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu