Etichete

luni, 20 decembrie 2010

Nu m-am recunosct

   Vorbesc despre postarea anterioara...chiar nu m-am recunosct.Cam asa reactionez cand ma jignesc persoane pe care candva le-am considerat prietene.
Este cel mai urat lucru sa te simti tradat.Si aici vorbesc despre oameni carora le-ai daruit inima ,deci sufletul si prietenia neconditionat.
Nasol,nu?Este ca un dus rece si te face sa vrei sa fii mai vigilent cand iti alegi prietenii..Nu-ti ramane decat sa stergi acele persoane din lista de prieteni,sa uiti ca le-ai cunoscu si sa mergi mai departe.Iti spui un singur lucru.Daca s-a intamplat ,inseamna ca ai gresit nu erau prieteni ci amici pasageri prin lungul tren al vietii.Amicii sunt multi si ai de unde alege.

3 comentarii:

  1. Ai dreptate.Cum sa respecti daca nu nu esti respectat ca om?Mai ales cand iti daruiesti sufletul si se pare ca ai gresit?Ca doar sunt puncte de vedere diferite intre prieteni asupra multor lucruri.Poti trai si fara parerea prietenilor mai ales daca e diferita de a ta nu?

    RăspundețiȘtergere

Ce mai gasim prin groapa cu mocira

Ne scufundam din ce in ce mai tare.Ne scufundam in ditai haul plin de mocirla puturoasa.Nu avem puterea sa iesim din ea.Ne multumim sa ne la...