Inca o noapte de salsa

Dupa cum bine stiti,asta noapte fu noapte de destrabalare.Din pacate doar trei verze au participat .Eu,Aimee si Geta.Cum nu stiti cine-i Geta???
Geta cea mai tare varza.Prietena mea.
Asa si cum va spuneam ,ma las dusa de nas de Aimee si hai la salsa.Aici tre sa va spun ca nu gust genul respectiv de muzica.Timpanele mele sufera leziuni grave la acest gen .Sa va mai spun ca in cluburile respective decibelii sunt la maxim ?Asta cica pentru a simti ritmurile.Ce ritmuri domne ca mie mi-a sarit ficatul din cavitatea toracico-abdominala la basii aia .
Dar sa revin ...Cum spuneam intram in club imi inhata mafiotii de acolo 20 de lei intrarea ,ca cica nu stiu ce beutura primesc din partea casei.Ceva cu denumire lunga si sonora.Zic ,,dar io nu beau alcool,,E obligatoriu,, zice Cerberul de la intrare .Bine ma convinge pana la urma ca asta-i regula,platesc polu de bani si intru.Acum sa nu va imaginati ca am primit acea beutura cu nume colorat.Draci!Daca ati vazut-o voi am vazut-o si io.Ma cocot impreuna cu fetele pe neste scaune de alea de bar,de alea de-ti muta vertebrele la coloana si-ti amortesc poponetul de nu-l mai simti nici la electrosocuri.
Sedem cateva minutele bune,Aimee sondeaza terenul si ce crezi?Opppaaa da de nigarul ,dansator mare de salsa pe care-l gasi si-l perdu asta vara.
Acu sa vezi salsuiala pe Aimee!Salsui Aimee toata noaptea.
Ce credeti ca fac io cu Geta ?Scoatem din posete andrelele si ne punem pe tricotat ma !Geta tricota o pereche de ciorapi si vo 4 beri cu pret de 20 ,iar io un fular si neste sucuri asa zis naturale .Tricotaram toata noaptea mai.Din cand in cand mai priveam grijulii pe sub ochelari pe juna Aimee sa nu o rapeasca nigaru si mai dadeam in cate-o barfa asa ca babatiile la sezatoare.N-a scapat unu sau una nebarfit si nedisecat .
Tricotaram cot la cot toata noaptea.Intr-un final se satura si juna noastra de zvaltaiala si ne hotaram sa plecam acasa.Amin!
Sa va mai zic ca la momentul in care m-am dat jos de pe scaunul ala nu-mi mai simteam fesele?Nop !Nu mai conteaza.Am facut-o fericita pe Aimee.
Acu vreau sa va zic cum ca astept revansa si data viitoare sa mergem undeva unde sa dansez nu sa tricotez.
Vreau sa ascult muzica si pe gustul meu,decibelii sa fie draguti nu violatori ai timpanelor undeva unde daca platesc o beutura exotica sa mi-o si aduca chiar daca nu beau alcool .O sa i-o dau Getei .

Comentarii

  1. na lol ca m-ai facut si vedeta draga Lolli! :D
    Acum nu-mi ramane decat sa-ti dau ocazia sa-ti iei revansa, clar nu o sa mai fie salsa data aviitoare :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici sa nu te gandesti.Ti-ai facut norma pe 2010 cu salsa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Geta , zice ca nu bea decat bere si vin,licoarea aia exotica o lasa pentru altii.
    Lollipop , data viitoare club de gothice ,ca altfel nu se mai poate:D

    RăspundețiȘtergere
  4. asa, curaj la front comun :D
    bravos Geta... macar stiu cu cine am de-a face :P

    Aimee

    RăspundețiȘtergere
  5. Geto sa nu uiti andrelele la urmatoarea intalnire...
    si gothice sa fie

    RăspundețiȘtergere
  6. Ieteee , se supara Amata :D, las ca merem si cu tine dupa salsa pe la negri :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu