EI exista si sunt printre noi!

Sa dea toti dracii daca stiu pe ce planeta traim! Ma intreb daca nu cumva fusaram teleportati de pe alte planete acu mii de ani, si daca nu cumva se facu cumva o "babeloniada" si ramasaram asa amestecati... Uite asa ramasaram amestecati si nu ne mai intelegem unii cu altii.
Unii de pe Marte, altii de pe Uranus sau mai stii... de pe Krypton
Mai, nu pot sa cred ca, de cand iesi pe usa, dai peste tot soiu de indivizi ciufuti si belicosi. Dai neata la vecina si-ti raspunde: anaa, aaa ell naaa... 
Dai coltu', mergi la metrou, e plin peronu de klingonieni incruntati si buzati, vulcanieni batosi si plini de ei. Daca te uiti mai bine la ei cu siguranta au urechi ascutite si tragi concluzia ca sunt neamuri cu Spock (nu cu Boc).
O babuta tine de lesa un caine, are o sarsana ce pare destul de grea. Vrei sa o ajuti, se uita chioras la tine si bolboroseste: uuuuu,aaaaacc urrrc ngrrrraaaa... Potaia maraie cu un dinte iesit de sub bot.
Ma astept ca javra sa inceapa sa vorbeasca, sa-mi traga niste injuraturi extraterestre si din poseta babutei sa tasneasca un oras intreg de fiinte mici extraterestre iar baba sa fie doar robotul transportor. O las in plata domnului si ma urc in metrou, ca doar io n-am pistol cu laser sa ma apar de un eventual atac....
Nene, astia nu mai stiu sa rada sau pe planetele de pe care vin rasul este interzis.
Ajungi la munca, constati ca esti numai si numai printre extraterstrii cu care nu ai nimic in comun.
Dai binete ca asa-i sta bine unuia de pe Terra si cand colo ce auzi?
booaaa nttaaaa mmmaanna neee !
Te uiti ca muta la tragula, tragi aer in piept si dai sa te duci sa vorbesti cu sefu de dimineata sa-i zici cate ceva si.....belea. De dupa birou, cu neste ochi bulbucati ce stau atarnati pe la jumatatea obrajilor, cu urechi rosii si tubulare ca trompa de elefant auzi neste urlete guturale:
aaaa aaauuu rrrraaaa, iiiipppp aaarraaa uuuukkkk nnnniihhhhharrrrooooooo!
Te uiti ca tampitu in spatele tau si te intrebi cu cine vorbeste. Oare cu tine sau cu neamurile de pe planeta mama PXY666.
Vezi ca nu mai este nimeni in spate. E clar! Cu tine vorbeste... Pai sa nu te iei singur la suturi ca n-ai invatat romulana... Atunci poate pricepeam si io ce zice aratarea de dupa birou.
Drace! Va zic clar! Ori am fost teleportati ori avu loc o invazie!
Te intorci seara acasa si treci pe la market sa-ti iei o paine, o fructa, ajungi la casa si auzi un sunet ciudat de dupa casa de marcat: ggrrrjjj ,hhhhrrrrrjjjj ,jjjjmajjj! Te uiti mai bine, vezi ca esti privit urat si-ti dai seama ca in mintea casierei este ceva la modul "Ce mama dracu mai vrea si asta aproape de inchidere? Ehhee pe planeta mea ii dadeam un pumn in jmecla de mult".
Te duci in parcare - doi romulani si-au ciocnit masinile si urla care mai de care:
-rrraaa tiiiii !bbbbiiiiiippppp mmmaaaa!
- lllaaaa aaaa tttiii ooouuuu!
Inalti din umeri, pleci acasa, dormi, te trezesti a doua zi si speri sa fii din nou pe planeta ta sau sa fi trecut invazia.
Fratilor! Ei exista si sunt printre noi!

Scris pentru http://www.verze.ro/

Comentarii

  1. Hahaha! Cata dreptate! Oamenii de astazi...nu mai stiu sa zambeasca pe strada, in casa, in pat, in baie...oriunde...Oamenii au doar griji, iar cei ce nu a griji au alte griji :) si tot asa :(

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu