De ce unii barbati gandesc cu penisul?

 De mai multe ori mi s-a confirmat ca barbatii gandesc cu penisul...Pe bune si fara misto.Dragilor cand penisul il ia taras pe un reprezentat al sexului opus te duci frate in lumanari.E clar ca materia cenusie se lichefiaza si nu mai are nici un fel reactie sa-l aduca pe amarat la linia de plutire.
  Efectul este devastator,rupe prietenii adevarate bazate pe incredere si simpatii reciproce,pe adevaruri si pe respect.Efectul este mai dihai ca un uragan.Erectia este barosana si intuneca gandirea .Singurul scop este sa ajunga sa ejaculeze cumva in bimboasca mult visata si nu in prietena lui ,,mana dreapta,,.
 Ratiunea ii spune ca nu va ajunge niciodata la acea pestera dar capul din nadragi este mai tare decat cel de pe umeri.Mai nasol este ca acest lucru il determina pe dumnealui masculul sa-si minta si chiar sa-si tradeze prietenii.
 Jignitor si nasol.Pierderea dumnealor masculilor.Ar trebui sa-si dea seama ca prietenii adevarati sunt mai rari ca florile-de-colt iar de gauri negre este plin Universul.
                                                    

by Aiana

Comentarii

  1. Mda... adevarat de dureros, touche in schimb! Astfel de oameni mai devreme sau mai tarziu isi dau arama pe fata, nu ai pierdut nimic! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Totusi pseudo-feminismele astea nu-s putin desuete?
    Bagaboante care s-o arda aiurea n-ai intalnit?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ar fi interesant de stiut,preiubitele si mult cantatele gingase suave femei....ele...cu ce gandesc?!?

    RăspundețiȘtergere
  4. Uneori cu ovarele ,dl Anonim...

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce interesanti sunt unii...care au tupeul sa atace dar se ascund in spatele unei masti...Domnule..Anonim,ar fi frumos sa iti spui si numele.Nu e bine sa traiesti in anonimat,decat daca esti obisnuit ;)
    Si noi,gandim cu tot ce avem,nu doar cu un simplu..organ ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ink...de obicei lasitatea este invers proportionala cu organul gandirii lor.Stiu sa comenteze dar sa lupte fata in fata ...mvai! imi este mila de el...

    RăspundețiȘtergere
  7. Ink..cand am scris articolul am prevazut si aparitia unor lasi anonimi.:))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu